سفارش واردات
واردات کالا یک فعالیت تجاری، تخصصی است و انجام آن مستلزم آشنایی با مراحل واردات کالا، شناخت قوانین و مقررات آن، ارائه اسناد و مدارک و توجه به نکات آن است. به طور کلی واردات کالا نقش مهمی در اقتصاد کشورها و تامین نیازهای جامعه دارد و میتواند تجارتی پرسود برای تجار و بازرگانان باشد.
واگذاری سفارش واردات کالا به شرکت متخصص، به تجار و بازرگانان کمک میکند تا راحتتر، سریعتر و مقرون به صرفهتر تجارت کنند. اگر واردکننده کالا هستید یا به تازگی قصد واردات از دیگر کشورها را دارید، میتوانید با خیالی آسوده سفارش واردات خود را به ما بسپارید.
خدمات واردات کالا
شرکت پردازش گستر پاسارگاد با بهرهمندی از دفاتر فعال در کشورهای چین، امارات و ترکیه خدمات گستردهای در زمینه واردات کالا برای تجار و بازرگانان ایرانی فراهم نموده و همواره در تلاش است تا مسیر تجارت را برای شما عزیزان سریعتر، مطمئنتر و مقرون به صرفهتر نماید. برخی از مهمترین خدمات این شرکت در زمینه واردات کالا عبارتند از:
واردات از چین
کشور چین یکی از مهمترین شرکای تجاری کشورمان است و با توجه به محدود شدن مراودات تجاری ایران با سایر کشورها بخش اعظمی از کالاهای مورد نیاز کشورمان از طریق چین تامین میشود. علاوه براین محصولات چینی به دلیل تولید در مقیاس انبوه، استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته و دستمزد پایین کارگران نسبت به سایر کشورها با قیمتهای پایینتری تولید میشوند و این موضوع باعث شده تا تجار ایرانی علاقهمند باشند تا به واردات از چین بپردازند. شرکت پردازش گستر پاسارگاد به کمک دفتر شنژن چین و بهرهمندی از نیروهای متخصص و حرفهای در این کشور آماده ارائه خدمات حمل بار، ترخیص، تحویل بار از کشور چین میباشد.
واردات از دبی
کشور امارات و شهر دبی به دلیل همسایگی با کشورمان از گذشته مراودات تجاری بسیاری با ایران داشته و براساس آمار امروزه نزدیک به 26 درصد از صادرات دبی مربوط به ایران است. دبی بازار وسیعی دارد و میتوان انواع کالا در کیفیتهای گوناگون را در این کشور تامین کرد، از طرفی این شهر به خوبی به بازارهای جهانی دسترسی دارد و همین موضوع باعث شده تا تجار کشورمان به راحتی بتوانند کالاهای مورد نیازی را که به دلیل تحریمها امکان تامین آنها وجود ندارد تهیه کنند.
همچنین نزدیکی دبی به کشورمان هزینهها و سرعت انجام سفارش واردات را به میزان قابل توجهی کاهش داده و افزایش سودآوری را برای تجار به همراه داشته است. شرکت پردازش گستر پاسارگاد با بهرهمندی از دفتر دبی همچنین آگاهی کامل از قوانین واردات از دبی و بهرهمندی از نیروهای متخصص، بارهای وارداتی شما عزیزان را در سریعترین زمان ممکن از دبی به ایران ارسال و ترخیص میکند.
واردات از ترکیه
کشور ترکیه از شرکای قدیمی کشورمان است و روابط تجاری و اقتصادی بسیار نزدیکی میان این دو کشور وجود دارد. واردات از ترکیه طی سالهای گذشته روند صعودی خوبی داشته است و در حال حاضر برنامههای بسیاری میان این دو کشور برای گسترش تجارت در نظر گرفته شده است. همین موضوع باعث شده تا واردات از ترکیه مزایای بسیاری برای تجار کشورمان داشته باشد. شرکت پردازش گستر پاسارگاد به کمک دفتر فعال در ترکیه و بهره مندی از نیروهای متخصص امکان واردات سریع و آسان از ترکیه را برای شما عزیزان فراهم کرده است.
چرا واردات کالا را به پردازش گستر پاسارگاد بسپاریم؟
برای واردات کالا لازم است قوانین و مقررات گمرکی را به خوبی بشناسید و به اصول تجارت بینالمللی مسلط باشید. اگر شناخت کافی از این قوانین ندارید بهتر است مراحل آن به افراد و شرکتهای متخصص در این زمینه مانند پردازش گستر پاسارگاد بسپارید. برخی از مزایای واردات کالا از طریق ما عبارتند از:
- اعلام هزینه تمام شده پیش از ثبت سفارش
- پشتیبانی اختصاصی
- تحویل door to door
- ترخیص یک روزه از گمرک فرودگاه امام خمینی
- تحویل سریع
- امکان پیگیری لحظه به لحظه
مراحل واردات کالا چیست؟
واردات کالا مراحلی دارد و هر تاجر و بازرگانی بایستی قدم به قدم این مراحل را انجام دهد. در ادامه مطلب قصد داریم به صورت مرحله به مرحله نحوه واردات کالا را توضیح دهیم.
1. اخذ کارت بازرگانی از مهم ترین مراحل واردات کالا
فرض کنید که قصد واردات کالا از چین دارید. اولین مرحله برای واردات کالا، اخذ کارت بازرگانی است. اگر جز افرادی هستید که به تازگی اقدام به واردات کالا نمودهاید لازم است برای دریافت کارت بازرگانی به سازمانهای مربوطه مراجعه کرده و مراحل لازم برای دریافت آن را سپری کنید.
2. انتخاب حوزه فعالیت
پس از دریافت کارت بازرگانی لازم است حوزه فعالیت خود را برای واردات کالا تعیین کنید. بسیاری از تجار تنها با یک کشور برای واردات کالا همکاری میکنند، به طور مثال تنها واردات کالا از دبی دارند. اما برخی از دیگر تجار برای واردات کالا با کشورهای مختلفی همکاری داشته و کالاهای خود را از کشورهای گوناگونی وارد میکنند. توصیه میکنیم پیش از آغاز فعالیتهای تجاری خود، زمینه فعالیت خود را تعیین نمایید.
3. انتخاب کالا و تامینکننده
پس از آنکه حوزه فعالیت خود را مشخص کردید لازم است کالای مورد نظر برای واردات را تعیین کنید و با تامینکنندگان گوناگون وارد مذاکره شوید. هنگام انتخاب کالا و تامینکننده توصیه میکنیم تا حدودی بر روی زبان، فرهنگ و قوانین و مقررات واردات و صادرات کشوری که قصد تجارت با آن را دارید تسلط داشته باشید. برای مثال خرید از سایت علی بابا یکی از روشهای رایج و مطمئن برای تامین کالا جهت واردات از چین است.
4. درخواست ارسال پیش فاکتور یا پروفرما
پس از انتخاب تامینکننده و کالای وارداتی، لازم است برای ثبت سفارش و سایر مراحل واردات کالا از فروشنده بخواهید تا پیش فاکتور یا پروفرما را برایتان ارسال کند و در آن مشخصات کامل کالا را ذکر نماید.
5. ثبت سفارش
یکی از مراحل مهم دیگر برای واردات کالا، ثبت سفارش است. در این مرحله لازم است به سامانه ثبت سفارش وزارت صمت مراجعه کرده و در این سامانه درخواست واردات کالا ثبت نمایید. توجه داشته باشید که مطابق قانون برای واردات برخی از کالاها، ممنوعیتهایی وجود دارد بنابراین برای جلوگیری از بروز مشکل، توصیه میکنیم پیش از خرید کالا از کارشناسان وزارت صمت این موضوع را پیگیری نمایید.
6. حمل و نقل از دیگر مراحل واردات کالا
حملونقل کالا از مهمترین مراحل واردات کالا است. برای حملونقل بین المللی روشهای گوناگونی وجود دارد و شما میتوانید با توجه به اهداف خود یکی از روشهای حمل دریایی، هوایی، جادهای و ریلی را انتخاب نمایید. توجه داشته باشید که حملونقل بینالمللی امری تخصصی است. در صورتی که از دانش کافی در این زمینه برخوردار نیستید توصیه میکنیم مراحل حمل را به یک شرکت معتبر و مطمئن واگذار کنید.
در صورتی که قصد حملونقل بین المللی از دیگر کشورها به ایران را دارید یا میخواهید بستهای را از ایران به دیگر کشورها ارسال کنید، میتوانید با خیالی آسوده حمل بارهای تجاری و غیرتجاری خود را به کارشناسان ما بسپارید.
8. ترخیص کالا از گمرک
بعد از انجام مراحل فوق، نوبت به ترخیص کالا از گمرک میرسد. ترخیص کالا از گمرک امری پیچیده و تخصصی است و مستلزم آشنایی با قوانین گمرکی و ارائه مدارک ترخیص به گمرک است. ثبت اطلاعات و اظهار کالا در سامانه epl، احراز هویت، کنترل کالا و تعیین مسیر گمرکی، اخذ مجوزهای لازم، پرداخت هزینه ترخیص کالا، بارگیری و خروج کالا از گمرک برخی از مهمترین مراحلی است که برای ترخیص لازم است انجام دهید.
انجام اشتباه هر یک از این مراحل میتواند مشکلات بسیاری را برای شما عزیزان به همراه داشته باشد و باعث افزایش هزینههای ترخیص گردد، بنابراین بهتر است برای ترخیص سریع و به موقع از ترخیص کار حرفهای کمک بگیرید و مراحل ترخیص را به این افراد یا شرکتهای فعال در این زمینه واگذار کنید.
بهترین و سودآورترین کالاها برای واردات کدام است؟
انتخاب کالای مناسب یکی از مهمترین موضوعاتی است که پیش از سفارش واردات و خرید کالا باید مورد توجه قرار گیرد. برای انتخاب کالا توصیه میکنیم مواردی از قبیل نیازهای مشتریان و تعرفههای گمرکی بازار کشوری را که قصد واردات از آن دارید بررسی کنید. بهتر است برای کاهش عوارض گمرکی به سراغ کالاهایی بروید که نمونه داخلی آن وجود ندارد و در ایران تولید نمیشود. واردات چنین کالاهایی به دلیل پرداخت عوارض گمرکی پایینتر، میتواند سودآوری بیشتری برای شما داشته باشد. در ادامه با برخی از پرسودترین کالاها برای واردات آشنا میشویم.
واردات قطعات کامپیوتری
پیشرفت تکنولوژی واردات قطعات کامپیوتری و الکترونیکی را به یکی از تجارتهای پرسود برای تجار و بازرگانان در سراسر دنیا تبدیل کرده است. همانطور که میدانید امروزه در بیشتر لوازم از قطعات الکترونیکی استفاده میشود و این قطعات با گذشت زمان آسیب دیده و نیاز به تعمیر و تعویض پیدا میکنند. قطعات الکترونیکی و کامپیوتری حوزه گستردهای از قطعات از موس و کیبورد تا خازن و ترانزیستور را در برمیگیرد. چین و دبی از بزرگترین تولیدکنندگان قطعات کامپیوتری و الکترونیکی در سراسر دنیا هستند.
واردات لوازم جانبی موبایل
افزایش روز افزون تعداد کاربران گوشیهای موبایل، بازار واردات لوازم جانبی موبایل را بسیار داغ کرده است. بازار لوازم جانبی در عین گسترده بودن بسیار جذاب است و میتواند سودآوری بسیاری برای شما داشته باشد. لوازم جانبی موبایل انواع گوناگونی از قبیل انواع قاب موبایل، هندزفری، قطعات جانبی موبایل، انواع شارژر، انواع سیمهای رابط، ابزار تعمیرات موبایل و غیره دارند. نتایج آمار و بررسیها نشان میدهد که بیشترین ثبت سفارش در بازار لوازم جانبی موبایل مربوط به باتری و بعد از آن شارژر تلفن همراه است. دستگاههای صنعتی، قطعات خودرو، لوازم آرایشی، پوشاک، مواد پلاستیکی و غیره برخی از دیگر کالاهای پرسود برای واردات است.